ledensite pad van LICHT

Met mijn afgestemde teksten en inspiraties neem ik je mee naar je eigen binnenwereld. Je ontdekt daarin de veelkleurigheid van je ziel en brengt je innerlijk licht tot leven.

 

Alle teksten die ik met je deel komen voort uit eigen doorleefde ervaring. Dit maakt dat ze niet alleen echt zijn, maar ook jouw hart zullen raken.

 

In een wereld die voornamelijk gericht is op de buitenwereld is het een verademing om de beweging naar binnen te kunnen maken naar het hart van je zijn. In het afdalen naar je eigen binnenwereld kom je bij de antwoorden die in je liggen. Ook in jou is een wijsheid en creativiteit waar je uit kunt putten.

 

Ik breng je graag bij die antwoorden in jezelf, bij jouw eigen wijsheid, bij het licht in jezelf. En natuurlijk ook bij je creatieve stroom om aan dat wat in je leeft handen en voeten te geven.

 

Jouw binnenwereld vraagt om expressie, om een je toewenden naar de veelkleurigheid van je eigen zijn. Sta jezelf toe om uitdrukking te geven aan al wat in je leeft. Vanuit heelheid vorm te geven aan jouw waarheid.


Jouw kwetsbaarheid wordt je kracht als ze er van jou mag zijn!

 

Zin om mee te doen? 

Vraag voor 10 euro de toegangscode voor de PROEFTUIN VAN PAD VAN LICHT aan en ontdek het zelf!

 

 

alleen toegankelijk voor leden