wat anderen zeggen

ervaringen van mensen net als jij

Laat je inspireren door de reacties die ik kreeg van de mensen die je voorgingen.
Zij, die net als jij, ieder op hun eigen manier, op zoek waren naar hun kleurrijke creatieve hart.

flowsessie

In een korte maar intense flowsessie ging ik naar de essentie van mijn vraag. Jacinta was daarbij rustig, luisterend, betrokken, voelend, volgend en sturend aanwezig. Ik vond het heel waardevol om samen met haar op zoektocht te gaan naar helderheid op mijn vraag. Aan de hand van mijn woorden, kleuren en een tekening en haar interpretatie hiervan, bleek het antwoord op mijn vraag ergens in een onverwachte plek van mijn leven opgeborgen.

Ik heb veel inzichten gekregen en tips om me beter te voelen. Stap voor stap voel ik me nu fijner, vrijer en lichter en ik slaap weer veel beter!!

 

 

kleurenreis

Door haar eigenheid, zowel als persoon als door haar manier van werken, heeft Jacinta mij in korte tijd weer op de rit gekregen (via de Kleurenreis, 4 sessies).

Ze heeft mij heel diep geraakt door haar zachte, toegewijde, creatieve en zeer respectvolle manier van omgaan met dat wat zich aandient. Door haar durf ik nu op mezelf te gaan vertrouwen!

Dank nogmaals voor je lieve steun, ik vind dat je prachtig, waardevol werk doet!

 

Simone

 

spiegel van de ziel orakelsessie

Bij het zien van 'mijn' kaarten vind ik het bijzonder dat deze prachtige beelden ook voor anderen gekozen kunnen worden.
"Ze horen bij mij". Dat is wat deze orakelsessie zo extra bijzonder maakt.

 

Zoveel diepgang. Met nog meer diepgang door de uitleg van Jacinta.

 

Mijn zonnevlecht reageert fysiek bij het zien van de kaarten, 'mijn kaarten'!

Het gesprek heeft me net dat zetje gegeven wat ik nodig had.

 

Misrie


boek KLEUR JE ZINNEN

Dit boek gaat mij verder ontwikkelen en is een goede keuze voor mij. Ik las jouw persoonlijke boodschap die je voor mij hebt geschreven ....
Ik was tot tranen geroerd, wauw, die kwam binnen. Ik ben geraakt door de woorden in je boek, de vormen van creativiteit die ik zelf al op een bepaalde manier toepas maar nog te weinig eigenlijk. En vooral ook de inspiratie die je er in beschrijft en de kleuren waar ze voor staan en wat ze met je kunnen doen, wauw.

Echt!!! Ik moet het echt even verwerken wat het met mij doet in positieve zin dan!

 

Esthel

 

e-cursus KOM UIT JE EI

Wat ik fijn vond aan KOM UIT JE EI:

het vrij werken met materialen en het (her)ontdekken van het kind in je, het (her)ontdekken van de schoonheid van de materialen waar je mee werkt. Het ei als metafoor, heel inspirerend en uitdagend! Deze lente voelt nu heel anders.

Ik voel me krachtiger worden en werk naar mijn dromen toe, ”wat wil ik” in plaats van “wat wil ik niet”.

 

Andrea

 

LICHT IN HET DONKER                   12 heilige nachten digitaal project

Wat een bijzonder traject heb je zo aangeboden Jacinta. Voor mij vormt het een nieuwe opening en verbinding met de engelen en met mijn creatieve energie.
Ik neem mee dat ik de engelen om hulp mag vragen en wil mijn relatie met hen verstevigen/bewuster aangaan.
Ook mijn creatieve behoefte is aangeraakt en ga ik meer in beweging brengen!
Het voelde veilig om te kunnen volgen en bijdragen in mijn tijd/ritme en op mijn manier.
Ik heb me in de energie heel 'prettig' verbonden gevoeld met de hele groep. Dank aan een ieder daarvoor, èn aan mezelf, èn aan het donker èn aan het licht. Dat heb ik nog niet eerder zó ervaren.

 

Marriët


luisterkindafstemming

Je luisterkind afstemming is voor mij echt 'de spijker op z'n kop'. Ook heel mooi hoe je je intuïtie, creativiteit, Aura-Soma, kleur, tarotkaarten en engelenkaartjes combineert. Je benoemt exact hoe ik me voel en waar ik momenteel sta in mijn leven. Wat ik heel bijzonder vind is dat je in zo'n korte afstemming echt tot de kern van mijn "onbewuste" probleem komt. Je benoemt het ontbrekende puzzelstukje, waar ik al heel lang naar op zoek was. Voor mij was je afstemming enorm inzichtgevend, emotioneel en tegelijkertijd helend. Echt een heel mooi cadeau.

 

Lydia

 

telefonische sessie

Ik wil graag meer mijn zielsverlangen vormgeven in mijn werk. Ik werk met numerologie en je zei dat ik dat doe omdat dit Heilige Geometrie is. Jij hielp me dichter bij mezelf te komen. Je zette met ons gesprek op afstand iets in gang met je woorden. En dat vond ik zo mooi....   Ja, dat is zo, dat klopt. In mij ging van alles leven hoe ik dat vorm wil gaan geven in mijn kunst. De ideeën ben ik nu aan het uitwerken en toepassen en dat past me helemaal. Ik heb die week in de wolken gelopen, haha. Ik voelde me zo fijn van binnen. En nog wel hoor al is het iets minder. Dus wat een bezoekje aan jou allemaal teweeg kan brengen...Dank je wel Jacinta.

 

Irma

 

spiegel van de ziel kaartenset

 

Ik vind je kaarten echt prachtig Jacinta en de bijbehorende krachtzinnen en uitleg komen echt binnen. Bedankt voor het creëren!!

 

Op mijn vraag: hoe werk je met de kaarten? kreeg ik als antwoord:

 

Ik trek elke dag een kaart. Verder gebruik ik ze om vragen te verhelderen, dan kies ik er drie: oorsprong (verleden), vraag (heden), en richting (toekomst). De kaart van de dag mag de hele dag op een mooi plekje staan.

 

Katja


pad van licht

Pad van licht biedt mij een fijne, veilige ruimte om vanuit mijn eigen huis en sfeer, in mijn eigen tijd en op mijn eigen manier te stromen, creëren, spelen, ontdekken en ervaren op een intuïtieve creatieve manier.

 

Doordat we dit samen met een groep gelijkgestemden doen, word ik op een natuurlijke manier geïnspireerd, betrokken en ervaar ik herkenning en erkenning. We delen onze ervaringen en creaties waar ik erg van geniet.

 

 

Mariska

spiegel van de ziel themadag

Je gaat in je begeleiding op deze dag naar de onderste steen, naar de diepste pijn/het licht, de heelheid en balans.

 

Via jouw kaarten leg jij jouw ziel op tafel.

Zo geef je anderen ruimte om ook hun ziel te openen voor wat er nodig is, gezien en gevoeld wil worden, aangeraakt.

 

Mijn ziel weet waar ik mezelf als mens mag aankijken en waar ik nog liefde nodig heb. Hierdoor gaat 'het' op een bepaalde manier stromen in mijzelf.

 

Heel fijn!

 

Lucy

luisterkind afstemming

Heel, heel hartelijk dan voor een meer dan prachtige afstemming. Wat een geschenk! Ik zit hier met kippenvel over heel mijn lijf, ben zo diep geraakt.

 

Ik herken het zo wat je schrijft, zoals dat stuk over levenskracht waar een grauwsluier over ligt. Ja...zo voelt het. Ik kan erom huilen hoe zwaar ik het heb gehad, wat een last om te torsen. En wat prachtig hoe mijn innerlijk kind ontvankelijk is geweest voor heling.

 

Eerlijk is eerlijk, ik heb zelf bewust niets ervaren gisteren van de heling die plaats heeft gevonden. Ik vertrouw erop dat die zijn werk toch wel zal doen. Ik zou er zo nog met je over willen doorpraten. Wat heb je de kern weten te raken.

 

Echt Jacinta, wat is dit een prachtige gave die je hebt, zo kostbaar en waardevol.

 

Anna

 


cursus schilder, schrijf & groei

Fijne, veilige sfeer, waar alles aan bod mag/kan komen wat er zich aandient. In een groep haal je er meer uit, als wanneer je alleen bezig bent.

Het is intuïtief, creatief bezig zijn en werkt door in je persoonlijke ontwikkeling. Het brengt je persoonlijke inzichten.

Fijne docente, voelt goed aan. Deelt dit zonder opdringerig te zijn. Zet veel technieken in, is vernieuwend en verhelderend.

 

Marinka

cursus schilder, schrijf & groei

Elke keer weer verrassend wat er naar boven komt. Nadruk ligt op persoonlijke groei, je ontdekt steeds meer van jezelf.

De combinatie schilderen en schrijven was voor mij nieuw, maar het zet veel beter aan tot voelen.

Eenmaal gewerkt met Jacinta en je wilt niet anders meer.

 

Yvonne