zielsafstemming in kleur

DE KLEUREN WIJZEN JE de weg op HET PAD VAN JE ZIEL

Op diepere lagen in jezelf liggen antwoorden besloten waar je met je dagbewustzijn niet zo makkelijk bij kunt.

 

In een zielsafstemming richt ik me juist op die laag in jou. Ik stel daarbij in de energie de vragen die jij me van te voren via de mail gesteld hebt. Net als bij een mini-afstemming in kleur, gebruik ik bij een zielsafstemming in kleur de kleuren als richtingaanwijzer voor jouw afstemming.

Ik maak van te voren een afgestemde legging met mijn spiegel van de ziel kaarten en evt. andere orakelkaarten. Mijn jarenlange intuïtieve kennis en ervaring met kleur en orakelen zet ik in om jouw afstemming compleet te maken. Via de taal van kleur maak ik voor jou duidelijk wat er in jouw situatie nodig is om krachtiger en meer vanuit de ziel in jouw leven te staan. Het verhaal/gesprek wat ik in de energie met je heb, type ik voor je uit.

 

Kleuren hebben heel veel kwaliteiten. Om je een voorbeeld te geven:

 

Wat voor de een rood is om kracht bij te zetten, kan voor de ander rood zijn om woede toe te laten. Voor weer iemand anders kan hetzelfde rood een richtingaanwijzer zijn om het wat rustiger aan te doen. In de afstemming op jouw ziel, komen die kwaliteiten/thema’s in de kleur aan de orde die jou verder helpen met de vragen die in je leven. Het mooie is dat je ook met de kracht van kleur kunt gaan werken om je persoonlijk proces te ondersteunen. In het geval van rood als krachtkleur, is het dan fijn om meer rood in je leven te brengen doordat b.v. gronden belangrijk is. In de afstemming zal ik soms tips in die richting geven, mocht dit aan de orde zijn.

 

zo vraag je een zielsafstemming aan

Van te voren maak je de kosten, 70 euro aan me over.

ING: NL86 INGB 0003844716 t.n.v. H.M.H.G. Kogelman, Oosterhout Gld. o.v.v. zielsafstemming

Van mij krijg je dan nadere informatie over hoe een en ander in zijn werk gaat.

Daarna stuur je me via de mail je vragen, een actuele foto van jezelf, je geboortedatum en een kort schrijven over je persoonlijke situatie toe.

 

Zielsafstemmingen doe ik tot nu toe alleen voor volwassenen.