hulp op afstand

telefonische sessie - creatief orakelen

Soms zit je zelf even vast en weet je niet hoe je verder wilt met iets in je leven. Vaak heb je al zoveel zitten malen over die situatie of dat onderwerp waarover je je onzeker voelt dat je ook een soort van blind wordt voor wat je kan helpen om er weer uit te komen. Meestal betreft dit de 'grotere levensvragen', maar het kan net zo goed gaan om wat minder belangrijke zaken, om iets wat juist voor jou wel heel erg de aandacht vraagt en overwonnen mag worden. Maar hoe?

Dan kan het heel fijn zijn als je iemand kent die je telefonisch kunt raadplegen en die even op je afstemt en met je meekijkt in jouw levenssituatie. Niet met de bedoeling om je door de ander te laten vertellen hoe je het best kunt handelen, maar juist met in je achterhoofd dat je daardoor een helder beeld krijgt over wat er in onbewuste lagen nog meer meespeelt.

 

Je kunt mij raadplegen voor een heldere creatieve insteek op jouw omstandigheden. Ik trek graag de kaart voor jou om je verder te helpen op je levenspad. Welke kaarten dat zijn, dat wijst zich in het moment. Ik heb tal van kleurrijke kaartensets die ik kan raadplegen, werk ook vanuit de Tarot en Aura-Soma (gekleurde balans oliën) en maak tijdens het consult ook soms kleine betekenisvolle intuïtieve tekeningen die ik ter plekke aan het eind van het consult voor je duidt. Het kan ook zijn dat ik enkele inzichtgevende boodschappen doorkrijg. Deze komen dan in het gesprek aan de orde. Soms schrijf ik het ook tijdens het gesprek op een A4tje. Mocht dit zo zijn dan stuur ik je dit kort na het gesprek via de mail toe.

 

Ik heb al heel wat mensen op deze manier mogen helpen en het is elke weer verrassend om te zien wat het voor je kan betekenen. Dus wanneer je op een doodlopend spoor zit, stuur me een mailtje met je verzoek om een telefonisch consult. We plannen dan binnen een week een sessie in. Jij hoeft mij niet te bellen. Ik bel jou op de afgesproken tijd op het telefoonnummer dat je aan me doorgegeven hebt. 

De kosten: 95 euro maak je van te voren aan me over. Dit bedrag is inclusief een evt. gemaakte tekening of schrijfsel en een foto van de gelegde kaarten.