LUISTERKINDAFSTEMMING

EEN VAN ZIEL TOT ZIEL GESPREK OP AFSTAND

Een Luisterkindafstemming is een prachtige methode waarbij ik in de energie op afstand contact maak met je en daarbij de vragen stel die je me van te voren via mailcontact doorgestuurd hebt. 

Een Luisterkindafstemming is voor iedereen tussen de 0 en 100 jaar. Het gesprek dat we op afstand met elkaar hebben schrijf ik uit en stuur ik je via de mail toe.
Jij krijgt persoonlijke inzichten en er vindt heling plaats op een diepe laag.


Heb je behoefte aan een luisterend oor op afstand?

Iemand die je in de diepte begrijpt en er voor je is en zich afstemt op jouw heel eigen situatie?

Iemand die met jou en voor jou helderheid schept in de problemen waar je in je dagelijks leven tegenaan loopt?

 

Die iemand ben ik graag voor je. Ik maak op afstand van ziel tot ziel contact met je.
Het gesprek dat ik op die manier met je heb schrijf ik achter de pc uit. Wat ik schrijf zijn dingen die jij diep van binnen wel weet maar waar je net geen verbinding mee kunt maken. Daarnaast krijg ik ook vaak informatie uit andere bron, van mijn hogere zelf, van spirit, van je gidsen of helpers of mogelijk van een overleden iemand, een vorig leven of een entiteit.

Ervaring leert dat er dingen aan de orde komen die je diep zullen raken. Je had er zelf nog geen woorden voor, maar nu zie je het helder voor je. In de energie vindt er vaak ook heling en bewustwording plaats. De moeilijkheden waar je tegenaan loopt komen dan soms ineens in een heel ander daglicht te staan, waardoor ze vaak ook oplossen. Wat er precies in een Luisterkindafstemming benoemd wil worden is van persoon tot persoon verschillend. Ook de manier waarop er contact gemaakt wordt kan verschillen, het is maar net wat er in jouw specifieke situatie gezien en gehoord wil worden.

De naam Luisterkind doet vermoeden dat het bij deze afstemming alleen om kinderen zou gaan, maar het betreft hier kinderen van alle leeftijden, dus zowel voor volwassenen als ook voor kinderen kan een Luisterkindafstemming helderheid en heling brengen. Je kunt mij benaderen voor een afstemming op alle leeftijden.

 

  • Zijn er dingen waar je telkens tegenaan blijft lopen in je leven?
  • Je hebt het gevoel dat je in kringetjes ronddraait en niet vooruit komt.
  • Laat je kind gedrag zien wat je niet begrijpt of waar je mee vastloopt?

 

Het kan dan heel helpend zijn om via een Luisterkindafstemming inzicht te krijgen over wat hierbij op een onbewust niveau op de achtergrond mogelijk meespeelt.  De afstemming zet een positieve verandering in gang. Soms kan het nodig zijn om over een langere periode meerdere afstemmingen te doen. Groei gaat namelijk vaak met stapjes en sprongen. Niet alles laat zich meteen zien en kennen. Zie het maar als de lagen van een ui, je pelt steeds een laagje af, tot je bij de kern komt.

zo vraag je een luisterkindafstemming aan

Van te voren maak je de kosten, 70 euro aan me over.

ING: NL86 INGB 0003844716 t.n.v. H.M.H.G. Kogelman, Oosterhout Gld. o.v.v. luisterkindafstemming

 

Je ontvangt dan nadere informatie over hoe een en ander in zijn werk gaat.

Daarna stuur je me via de mail je vragen, een actuele foto van jezelf, je geboortedatum en een kort schrijven over je persoonlijke situatie toe.

 

Een Luisterkindafstemming op kinderen onder de 10 jaar kan door de ouder zelf aangevraagd worden.

Vanaf de leeftijd van 10 jaar is vooraf toestemming van het kind zelf nodig.

Een afstemming betreft altijd 1 persoon.