HULP OP AFSTAND

voor wie weer vol goede moed verder wil op haar levenspad

Als je even het heldere spoor van je levenspad kwijt bent, kan het fijn zijn om iemand te benaderen die even naast je staat.
Je wilt toch graag weer een beetje op de rit komen. Je loopt het pad van je leven uiteindelijk altijd alleen, maar je hoeft het echt niet altijd alleen te doen.
Soms is het zelfs beter om je vleugels uit te slaan naar iemand die buiten jouw cirkel staat en die vanuit haar kennis, levenservaring en afstemming een eindje met je meeloopt op je pad.

Deze persoon ben ik graag voor je. Je kunt daarvoor naar mijn praktijk in Oosterhout Gld. komen. Maar voor wie dat nog een stap te ver is of andere redenen heeft om liever (eerst of daarnaast) digitaal contact te willen hebben, bied ik ook hulp op afstand aan. Je kunt me daarvoor via de mail je vraag aan me opsturen en we hebben dan digitaal contact.


Ik kan je op verschillende manieren van dienst zijn met mijn hulp. Ik kijk op afstand in de energie naar wat er speelt in je binnenwereld, trek daarbij vaak ook orakelkaarten en zal je in concrete tastbare woorden, door te spreken, te schrijven of te tekenen teruggeven wat ik zie en voel. 

 

Misschien is zo'n contact op afstand precies datgene wat jij nu nodig hebt om weer vol goede moed verder te gaan op je levenspad.