leven in waarheid

''Als je dan toch uit de kast wilt komen, nou doe het dan maar goed'', hoor ik terwijl ik achter de PC zit. Dagenlang ligt hier al een schrijfsel op mij te wachten. Te wachten om te delen met jullie. Ik ga dat zo maar eens uitschrijven, dat lees je dan onderaan dit bericht, maar eerst nog even dit.
....

Nu ik deze dagen al 3 weken niet echt vooruit kan vanwege een vervelende knieblessure, word ik nog meer teruggeworpen op mezelf. Lopen en fietsen wil amper. Ik schuifel met pijnklachten wat door het huis en als ik een afspraak ergens heb, ga ik met de auto en kan ik bij wijze van spreken nog net de voordeur halen. Ik voel me deze dagen fysiek wel 20 jaar ouder. Terwijl van binnen de geest in mij opnieuw verfrissend jong om aandacht vraagt.

 

Je leert de dingen wel nog meer waarderen. Hoe fijn het is om je lijf vrij uit te kunnen benutten, om mobiel te zijn, even de natuur op te kunnen snuiven, een eindje te fietsen of met je modderschoenen in de natte klei te kunnen gaan en staan waar je maar wil. Oh, wat mis ik dat in deze dagen.

 

Een kleine wereld, daar vertoef ik nu weer in. Al vele jaren vertoefde ik noodgedwongen in een voor mij te kleine wereld.
Want naast dat ik best beschouwend ben en mijn verwijl momenten zeker nodig heb, heb ik ook een heel beweeglijke, sociale en ondernemende kant. Mijn gevoelig lichaam echter, gaf de afgelopen jaren veelvuldig klachten, waardoor ik niet anders kon dan regelmatig op de rem gaan staan.

 

Nee, leuk is dat niet. Vaak voelde ik me op mezelf terug geworpen, in een isolement, nog meer mijn binnenwereld in getrokken. Van daaruit ontstonden wel de mooiste dingen, want ja, ik had er alle tijd voor. En steeds was daar die stem: ''je doet dit niet alleen voor jezelf. Je gaat je boodschappen van licht en liefde nog veel meer verspreiden. Jouw tijd komt nog wel, heb geduld''.

 

Voor 2020 heb ik als voornemen om ''in beweging te komen'', door van angst naar liefde te bewegen er een jaar vol ''vreugdevol aanwezig zijn'' van te maken. Het lijkt erop dat het universum van me vraagt, dat ik dit niet mag laten afhangen van hoe het fysiek met me gesteld is.

 

Dat is best een uitdaging kan ik je vertellen. Maar deze uitdaging ga ik wel aan. Ik ga mijn waarheid, de wijsheid van de boodschappen die ik doorkreeg en de schoonheid van mijn intuïtieve creaties meer met de buitenwereld delen.

 

Daarom deel ik nu hier met jou een tekst zoals ik die al 11 jaar geleden maakte.
Volg me gerust, er komt nog veel meer.
Misschien niet op deze pagina, maar dat wijst zich vanzelf.


LEVEN IN WAARHEID

 

Waarheid is het leven dat stroomt en beweegt en gaat zijn eigen weg,
die leidt naar jouw toekomst.

 

In waarheid leven is verbonden leven.
In vreugde met je lot en je bestemming geef je het leven aan jezelf,

toestemming om te zijn, universeel mens te zijn.

 

Geboren in het licht, geschonken aan het leven,
weet je je mens tussen twee werelden.

Kosmisch mens te zijn is wat maakt dat leven levend gevend is.

 

Jouw bron weet wat jij wil.
Daal af in je bron en open de deurtjes naar jouw waarheid.
Schenk liefde en licht naar jouw waarheid.
Ga er voor staan.

 

Uiterlijk ongeroerd, innerlijk vol leven, leef je jouw zijn,
ben je wie je bent en stroom.
Stroom mee met het leven, ontvang het leven.

 

Wees niet bevreesd en ga je eigen weg.
Volg je pad van liefde en toewijding.

 

Jacinta

 

Spontaan geschreven in afstemming op mijn Hogere Zelf,

na een uurtje intuïtief schilderen op 29 januari 2009, dus al 11 jaar geleden.

 


Tijd om mijn waarheid te leven, voor te leven ook.

 

Hoe is dat voor jou?

Leef jij ook jouw waarheid?

Of verlang je er net als ik naar om dit meer te gaan doen?

 

Als je midden in een veranderingstraject zit kun je wel een steuntje in de rug gebruiken.

Ik help je graag op weg om je wegwijs te maken in het doolhof van je binnenwereld zodat je vanuit helderheid nieuwe stappen durft te zetten.

Stappen die je dichter bij je gevoel staan en je de vreugde van zijn brengen.

 

Maak gerust een afspraak voor een kennismakingsgesprek, een flowsessie, een spiegel van de ziel reading of een kleurenreis.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0